Klokhuis Vragendag bij Naturalis

Op zondag 7 oktober is het Klokhuis Vragendag bij Naturalis. Wekenlang heeft Het Klokhuis haar kijkers opgeroepen om vragen over de natuur in te sturen. De vragenstellers ontvangen een uitnodiging voor de Klokhuis Vragendag. Een groot deel van hen heeft een speciale afspraak met een deskundige van Naturalis, die de vraag persoonlijk beantwoordt. Kinderen tussen de 8 en 12 jaar die geen uitnodiging krijgen, zijn ook welkom. Bij de Vraag-maar-raak-balie kunnen zij tussen 12.00 en 16.00 uur hun brandende vragen over de natuur stellen aan medewerkers van het museum. De hele dag vinden er in het hele museum speciale activiteiten plaats. Klokhuis-presentatoren Bart Meijer en Nienke de la Rive Box presenteren de Klokhuis quiz, twee lezingen en delen handtekeningen en foto’s uit. Ook is er een feestelijke première van de nieuwe Klokhuisaflevering Vogeltrek.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×