Sleutelstad Gemist

Naast het nieuws op deze website verzorgt Sleutelstad ook steeds meer informatieve radioprogramma’s met nieuws, sport, cultuur en politiek uit Leiden en omgeving. Ook zal er steeds vaker ook bewegend beeld worden toegevoegd aan de nieuwsberichten op deze website. Onze radio-uitzendingen zijn in deze regio te beluisteren op 93.7 FM in de ether (autoradio, portable enz.) en in de Leidse regio en de Duin- en Bollenstreek op 102.4 kabel. Online is Sleutelstad te beluisteren via //stream.sleutelstad.fm of via de player rechts bovenaan deze pagina.

Interview of item gemist? Ze zijn allemaal ook online te zien en te beluisteren. Voor de radio-interviews kan je terecht op www.soundcloud.com/sleutelstad en voor videobeelden op www.youtube.com/sleutelstad.

Het laatste nieuws is verder te volgen via www.twitter.com/sleutelstad en www.facebook.com/sleutelstad.

Te veel om te onthouden? Zet dan www.sleutelstadgemist.nl bij je favorieten.

Cultuur Leiden Regio Sport


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×