Mister Anansi, foto: PR.

‘Hallo Wereld!’, groots kinderboekenfeest bij BplusC

De aanstaande Kinderboekenweek, die plaatsvindt van 3 tot en met 13 oktober, heeft dit jaar als thema: ‘Hallo wereld!’ Centraal staat de ontmoeting tussen culturen. BplusC organiseert weer een Groot Kinderboekenfeest voor kinderen van 3 tot en met 11 jaar op zondag 7 oktober in het Leidse Volkshuis. Mister Anansi geeft een vrolijke voorstelling met diverse Anansiverhalen en –liedjes, die zo bekend zijn in Suriname. Ook de schrijver en illustrator van het Prentenboek van Kinderboekenweek 2012 Hallo! komen naar het Groot Kinderboekenfeest en theaterduo Inge & Goof voeren de kinderen mee langs verborgen landen. Er worden diverse workshops gegeven en ook Museum Volkenkunde laat kinderen een wereldreis maken. Ook op andere locaties van BplusC is er die dag van alles te doen. Meer info en volledig programma: www.BplusC.nl

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×