Koelmachines Schaatshal Leiden op stoom

Gisteren zijn de koelmachines van de Schaatshal Leiden ingeschakeld. De temperatuur in de hal daalt, zodat het ijs aangebracht kan worden. Vanaf zaterdag 6 oktober is de ijsbaan open voor schaatsliefhebbers. Om de start van het nieuwe schaatsseizoen te vieren, is de entreeprijs die eerste dag tussen 14.00 en 16.00 uur slechts €1 per persoon en is er gratis chocolademelk.

Marion Poldervaart vertelt bij Sleutelstad FM over de start van het nieuwe schaatsseizoen.

De afgelopen maanden is het nodige onderhoud aan de ijshal gepleegd. Zo is de buitenkant van de hal geschilderd en staat er bij de uitgang van de parkeerplaats een verkeerslicht. Dat licht springt op rood, wanneer de ambulance met spoed moet optrekken. Ook zijn de leidingen in de machinekamer nagelopen en zijn de lampen in de hal extra geborgd. Meer informatie over de ijshal staat op www.schaatshalleiden.nl

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×