Litouwse inbrekers opgepakt

Vannacht heeft de politie twee Litouwse mannen opgepakt, omdat zij hadden ingebroken. Rond 02.50 uur werd een Leidse vrouw wakker van een harde klap. Ze keek uit het raam en zag twee mannen door de Dianastraat lopen. Ze besloot de politie te bellen, die polshoogte ging nemen. Agenten zagen op de Kasteelhof een personenauto staan, afkomstig uit Litouwen. Ook zagen ze dat de voordeur van een woning in de buurt, open stond. Ze wekten de nog slapende bewoners, die ontdekten dat er spullen uit hun huis gestolen waren. De agenten gingen in de buurt op zoek. Op de Hoge Rijndijk werden ze gepasseerd door de Litouwse auto. In die wagen zaten twee personen die voldeden aan het signalement dat de vrouw die twee mannen door de Dianastraat had zien lopen, opgegeven had. De twee mannen van 23 en 24 jaar oud zijn aangehouden op verdenking van inbraak. In hun auto lagen inbrekerswerktuigen.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×