Aandacht voor cultuur in Leidse wijken

Aanstaande donderdagmiddag organiseert Wijken voor kunst de werkbijeenkomst `Culturele Bouwstenen voor de Toekomst’. Wijken voor kunst biedt bewoners, kunstenaars en organisaties ondersteuning bij culturele initiatieven in Leidse wijken. Tijdens vier themadiscussies komt de rol van bewoners, kunstenaars, gemeente en bedrijven aan bod. Ook is er een Durf-te-vragen-sessie onder leiding van Jan Peter Bogers, waarin initiatiefnemers hun plan kunnen laten versterken met kennis, tips, diensten en netwerk van de aanwezigen in de zaal. De gratis werkbijeenkomst vindt plaats in Nieuwe Energie aan 3e Binnenvestgracht 23 en duurt van 13.00 tot 18.00 uur. Aanmelden kan via www.wijkenvoorkunstleiden.nl.  

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×