Lezing Corinna Vermeulen over vertaling Spinoza’s Ethica

Aanstaande dinsdag geeft Corinna Vermeulen een lezing over haar vertaling van Spinoza’s Ethica. Benedictus de Spinoza is nog altijd Nederlands bekendste filosoof en op dit moment populairder dan ooit. Vermeulen zal in het kort iets over zijn leven en werk vertellen en daarna ingaan op het Vaticaanse manuscript waarop haar vertaling is gebaseerd. Ook zal Vermeulen spreken over haar werk als vertaler en over de problemen en leuke dingen die zij tegenkomt bij het vertalen van het Latijn van Spinoza. De avond begint om 19.30 uur en vindt plaats bij Van Stockum Boekverkopers aan Breestraat 113. De toegang is vrij. Aanmelden kan via leiden@vanstockum.nl.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×