Politie zoekt getuigen van beroving

De politie is op zoek naar getuigen van een beroving, die donderdagnacht plaatsvond. Rond 02.45 uur fietste een 21-jarige Leidenaar vanuit het centrum van Leiden via de Trompweg in Voorschoten richting Stevenshof. Op de Trompweg werd hij geroepen door een licht getinte jongen die tegen de schuur van een woning stond. De jongen greep hem vervolgens beet, waardoor de Leidenaar ten val kwam. Hij kreeg klappen en moest onder andere zijn portemonnee afgeven. De dader ging er vandoor richting station de Vink. Hij werd gevolgd door twee andere jongens. Getuigen kunnen bellen naar 0900-8844.

Leiden Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×