Informatiebijeenkomst nazorg borstkanker bij Rijnland Ziekenhuis

Ter gelegenheid van de borstkankermaand, organiseert Rijnland Ziekenhuis locatie Leiderdorp op woensdag 24 oktober een informatieavond over nazorg bij borstkanker. Fysiotherapeuten Mariëtte de Moes en Gwenny Kouwenhoven, geven uitleg over oncologische revalidatie. Caesartherapeuten Marijke Verboon en Agniese Leeuwenburg bespreken nek- en schouderklachten en houdingveranderingen na borstoperaties en -behandelingen. Psychotherapeute Lidwien Cornelissens vertelt over de psychologische gevolgen en hulp bij de diagnose (borst)kanker. Daarna is er ruimte voor vragen aan de sprekers, en aan medewerkers van de mammapoli, zoals de chirurgen Anneke Zeillemaker en Peter Neijenhuis, mammaverpleegkundigen Henriëtte van Elk en Lonneke Akkersdijk-Greup en physician assistant Janneke de Bes. De bijeenkomst vindt plaats op de vide van het Rijnland en duurt van 19.30 tot 21.30 uur. Naast patiënten zijn ook familieleden en geïnteresseerden welkom. De toegang is vrij. Aanmelden kan via a.postma@rijnland.nl.

Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×