Vrij Groen zoekt helpende handen

Aanstaande zaterdag verhuist Ideeëntuin Vrij Groen van het perceel naast Naturalis naar de nieuwe locatie aan de Rhijnhofweg in Oegstgeest. De tuiniers hebben hun pomp, schuur en vierkantemetertuinen al gedemonteerd. Vanaf woensdag worden ook de vaste planten, bessenstruiken en kleine bomen uitgegraven om naar Nieuw Rhijngeest te verhuizen. Na de verhuizing moeten al die planten, struiken en bomen zo snel mogelijk weer vaste grond onder de wortels krijgen. Vrij Groen kan daarom veel hulp gebruiken op de plantdagen: woensdag 17 oktober en zaterdag 20 oktober, van 9.30 tot 17 uur. Wie wil komen helpen, kan zich aanmelden via vrijgroen@ideewinkel.nl.

Advertentie

Leiden Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×