Jury Co Verhoogprijs zoekt jonge vrijwilligers

De jury van de Co Verhoogprijs, is op zoek naar jonge vrijwilligers. Op vrijdag 7 december, de internationale vrijwilligersdag, is de feestelijke uitreiking van de prijs, die bedoeld is voor Leidenaars die zich belangeloos inzetten voor anderen. Naast de drie categorieën; 1. maatschappelijk/sociaal, 2. cultuur, educatie, natuur en milieu & 3. sport en recreatie, is er sinds vorig jaar een aparte aanmoedigingsprijs voor jongeren van 18 tot en met 27 jaar. Wie een jongere, of groep jongeren kent die zich vrijwillig inzet in de Sleutelstad, kan deze Tot en met 29 oktober voordragen via www.coverhoogprijs.nl. Ook vrijwilligers voor de andere drie categoriën kunnen nog worden aangemeld.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×