Koen Petersen (links) en Jan Paternotte tijdens de bijeenkomst van D66 Leiden. (Foto: Chris de Waard).

Politiek café D66 over Amerikaanse verkiezingen

Volgende week dinsdag organiseert D66 een politiek café over de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Politicoloog en Amerika-deskundige Koen Petersen zal de Amerikaanse verkiezingsstrijd van inhoudelijk commentaar voorzien en onder meer ingaan op het voeren van campagne, en de dynamiek van presidentiële debatten. De avond wordt geleid door Jan Paternotte. Deze zal Petersen vragen voorleggen, die het publiek vooraf kan mailen naar LiseLotte.Kerkhof@D66Leiden.nl. Het café vindt op dinsdag 16 oktober plaats in de bovenzaal van De Grote Beer en begint om 20.00 uur.

LiseLotte Kerkhof en Jan Paternotte in gesprek met Jaap van Sandijk.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×