Najaarsconcert Ex Animo in Marekerk

Op vrijdag 9 november Geeft Ex Animo een najaarsconcert in de Marekerk. Het ruim 100 leden tellende koor voert Psalm 115 en Psalm 150 van Heinrich Schütz uit, en brengt verder het Jubilate Deo en A Hymn of St. Colomba van Benjamin Britten, Bulgaarse Kerkmuziek van Dobri Christov en Exsurgat Deus van Johann Pachelbel. Het koor wordt begeleid door organist Geerten van de Wetering en het Matthew Locke Brass Ensemble. Het geheel staat onder leiding van dirigent Wim de Ru. Het concert begint om 20.30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de kerk en via www.exanimo.nl/kaartverkoop.

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×