Raadsvergadering vanavond live via Sleutelstad.nl

Vanaf 20.00 uur is de vergadering van de Leidse gemeenteraad weer live te volgen via onder meer deze site. Kies daarvoor in het menu hierboven voor ‘Raadsvergadering‘. Op de agenda vanavond onder andere een spoeddebat over de uit de hand gelopen verbouwingskosten van Theater Ins Blau, de plannen rond het stationsgebied, de evenementennota, het Houtkwartier, stedenbanden en ondergrondse containers. Ook wordt afscheid genomen van twee raadsleden: Paul van Meenen (D66) die in de Tweede Kamer is gekozen en Roelof van Laar (PvdA) die hem wellicht volgt als de PvdA inderdaad gaat regeren.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×