Lezing Gerhard Hormann over Hypotheekvrij

Komende zondag geeft Gerhard Hormann een lezing over Hypotheekvrij. De schrijver legt in dat boek Op basis van eigen ervaringen uit hoe iedereen in 10 stappen (en vaak ook binnen tien jaar) van zijn hypotheek af kan komen. Nu de huizenmarkt op instorten staat, de hypotheekrenteaftrek vrijwel zeker wordt afgeschaft en de pensioenen verdampen, zou een afbetaald koophuis wel eens de slimste manier van sparen kunnen zijn. Gerhard Hormann besloot dwars tegen alle adviezen in, zijn hypotheek af te lossen. Meteen zag hij zijn maandelijkse woonlasten dalen en kwam er een nieuw einddoel binnen handbereik: ‘gratis’ wonen. De lezing is gratis toegankelijk en vindt plaats bij boekhandel Selexyz Kooyker in de Breestraat. Aanmelden kan via klantenservice.kooyker@selexyz.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×