Waterspeeltuin en skatekuil feestelijk heropend

Gisteren vond de feestelijke heropening plaats van de waterspeeltuin en de skatekuil in de Tuin van Noord. De opening werd verricht door wethouder Pieter van Woensel en loco-dijkgraaf Pieter Hellinga. De waterspeeltuin was helemaal verpauperd en heeft nu weer een frisse aanblik. Bovendien functioneren de leerzame wateronderdelen weer. De skatekuil was eerder gesloten, omdat gevaarlijke uitsteeksels en loszittende onderdelen het gebruik te riskant maakten. Ervaren skaters toonden het publiek hun imponerende ‘skills’ en maakten grote indruk. (Foto’s: Emile van Aelst.)

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×