Burgemeester opent Vijfde Pancras Concert

Op vrijdagavond 26 oktober kunnen belangstellenden in de Hooglandse Kerk komen luisteren naar het vijfde Pancras Concert. Vanwege het lustrum en het 35-jarig bestaan van de wijkvereniging, zal burgemeester Lenferink het concert openen. Het thema is dit jaar ‘Muziek zonder grenzen”. De kern van het concert wordt gevormd door de bas en dirigent van de Leidse Cantorij Hans Brons, de mezzosopraan Carolien Devilee, de cellist Ruud Meester, de jazzmusicus Pieter de Mast, de kerkorganist Theo Visser en de pianist en componist Huub de Vriend. Voor het eerst nemen de Engelse mezzosopraan Emma Brown, de altsaxofonist Rolf Delfos en de fluitist en percussionist Sattar al-Saadi aan het evenement deel. Speciaal voor dit concert heeft Emma Brown vier motetten geschreven, die door 8 leden van de Leidse Cantorij zullen worden uitgevoerd. De avond begint om 20.30 uur. Kaarten zijn aan de deur te koop en kosten €15. Het programma staat op www.pancraswest.nl.  

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×