De ZVL dames werden dinsdag feestelijk ontvangen op het Leidse stadhuis. (foto: Teun de Reede).

Dames ZVL gehuldigd door wethouder Frank de Wit

ZVL won vorige week de Supercup, de prijs voor de winnaar van de wedstrijd tussen de competitiekampioen en de bekerkampioen van Nederland. De voltallige waterpolo-selectie en het begeleidingsteam van ZVL werd daarom dinsdag in de Burgerzaal van het Stadhuis kort toegesproken en in de bloemetjes gezet door sportwethouder Frank de Wit. Coach Koen Plasmeijer vertelde Sleutelstad bijzonder blij te zijn met de ontwikkeling die het team, vooral vanwege het groeiende aantal trainingsuren, doormaakt. De ambitieuze oefenmeester liet duidelijk weten op termijn voor niets minder te gaan dan voor de europese top.

Sport071-presentator Teun de Reede in gesprek met coach Koen Plasmeijer.

Advertentie

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×