Grote Beatles verzamelaarsbeurs in de Sleutelstad

Op zondag 28 oktober zijn liefhebbers van The Beatles welkom in Leiden, waar voor de 28e keer de grote verzamelaarsbeurs Beat-Meat gehouden wordt. In het Best Western City Hotel aan Lange Mare 43 kunnen fans, liefhebbers en verzamelaars snuffelen tussen de duizenden LP’s, singletjes, CD’s, DVD’s, boeken, bladen,video’s en memorabilia die te kijk, te koop of te ruil zijn. Bezoekers kunnen Beatles platen of souveniers mee nemen om te ruilen/verkopen of vrijblijvend te laten taxeren. Er worden standhouders en bezoekers uit binnen- en buitenland verwacht. Daarnaast zijn er stands van de Beatles en Paul McCartney fanclubs. Verder signeren diverse schrijvers hun boeken: Tom Egbers signeert zijn boek over Rory Storm, Flip Vuijsje signeert zijn boek over The Beatles & the Rolling Stones en Aad Knikman signeert zijn boek Love me do-The Beatles halverwege. Ron van der Lem vertelt over zijn ontmoeting met Paul McCartney en er is Live muziek van Yorick van Norden van beatgroep The Hype. De beurs duurt van 11.00 tot 16.00 uur. De entreeprijs is €4.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×