Elsbeth Klink van Atelier071 begeleidt de jongeren tijdens de workshop bij het fotograferen. Foto: Gerry van Bakel.

Atelier071 organiseert fotoworkshop voor jongeren met autisme

Koken, eten en fotograferen, daar draait het om in de proefworkshop die Elsbeth Klink en Janna Bedaux woensdag 17 oktober organiseren in het Kinderrechtenhuis aan de Hooglandse kerkgracht. Speciaal voor jongeren met autisme. Elsbeth Klink: “Bij koken en fotograferen draait het om details en focus en je hebt ook nog tastbare resultaten. Een goede combinatie voor deze jongeren. Door elkaar te fotograferen maken ze gemakkelijker contact. Maar er hoeft niet heel veel gepraat te worden.”

De nadruk ligt niet op techniek, een eenvoudige camera of een mobiele telefoon met camera zijn voldoende. Het gaat om leren kijken. Jongeren die mee willen doen kunnen zich opgeven via de website van Atelier071 www.atelier071.nl. De workshop is gratis, er is plaats voor maximaal zes jongeren.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×