Op 2 oktober 2007 reikte burgemeester Lenferink de erepenning uit aan Flip Massaar. (Archieffoto: Chris de Waard)

Hoofdtribune FC Boshuizen vernoemd naar Flip Massaar

Gisterochtend is de nieuwe tribune van FC Boshuizen officieel geopend. De tribune is vernoemd naar Flip Massaar, die een jaar geleden overleed op 93-jarige leeftijd. Flip Massaar zette zich 80 jaar in voor het Leidse clubvoetval, eerst bij LFC en later bij FC Boshuizen. Ook organiseerde hij jarenlang het Zilveren Molen Toernooi. In 2007 kreeg hij van burgemeester Lenferink de zilveren erepenning uitgedeeld voor zijn verdienste voor de stad Leiden.

Zijn vrouw Gré en dochters Marian en Jacqueline waren gisteren aanwezig bij de onthulling van het naamplaatje. Dochter Marian liet via Twitter weten trots te zijn dat de tribune de naam van haar vader draagt.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×