21e editie ProPop brengt volwassen programma

Het jaarlijkse festival ProPop heeft de volwassenheid bereikt en dat is te merken aan een super programma van akoestische, grotendeels Leidse, bands. Het evenement werd in 1990 gestart door Henny Kwik en Henny Wiggers en vond de eerste jaren plaats in de Stadsgehoorzaal. Tijdens de verbouwing werd uitgeweken naar InCasa, maar deze 21e editie wordt als vanouds in de Stadsgehoorzaal gehouden met een spetterend programma. Op zaterdag 27 oktober bijt De Leidse band O’nine de spits af, gevolgd door Massada, de Bowie tribute band, een geniale Prince ‘look alike’ , Bon Jovi ‘sing alike’ en een surprise act. De avond, met afterparty, wordt uitgeblazen door de bekende saxofonist Hans Dulfer.

De deuren gaan open om 20.00 uur en het feest wordt om 02.00 uur voortgezet met een swingende afterparty tot 04.00 uur.

Kaarten kosten € 17,50 en zijn verkrijgbaar bij:
Vrouwfit Vijf Meilaan 20
Henny’Rits Jan Vossensteeg 54-60
Rockademy, Morsweg 55

In Leiderdorp bij Grand cafe Hofplein en Henny’s Rits beiden in de Winkelhof.

Meer info: www.propop.nl

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×