Interieur van de Lokhorstkerk, foto: PR.

Inloopconcert muzikale studenten in Lokhorstkerk

Op donderdagmiddag 25 oktober vanaf 17.00 uur kan het publiek gratis genieten van een mooi en afwisselend uurtje muziek in de Lokhorstkerk. Een aantal studenten Practicum Musicae verzorgen deze middag het openingsconcert van hun studiejaar 2012/’13. Het gaat om dubbelstudenten die naast hun studie aan de Leidse universiteit les krijgen aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. De studenten zullen onder andere het klarinetconcert van Wolfgang Amadeus Mozart, de’Chants Péruviens’ van  Marguerite Béclard d’Harcourt, en de ‘Hochzeitstag auf Troldhaugen’ van Edvard Grieg ten gehore brengen. De spelers zijn Marenka Brussee (klarinet), Luis Bautista (fluit) en Oskar BlesBles (piano). De toegang voor het concert in de Lokhorstkerk aan de Pieterskerkstraat 1 is vrij.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×