Scholieren pogen record menselijke stroomkring

Op donderdagavond 1 november zullen 700 kinderen van zes verschillende basisscholen proberen het record van een menselijke stroomkring te verbreken. Het initiatief komt vanuit Technolab Leiden dat samen met de kinderen het record van 378 mensen zal proberen te verbreken. Het project wordt samen uitgevoerd met het centrum management Leiden. Het thema van dit jaar betreft duurzaamheid. Techno Lab Leiden wil door middel van deze recordpoging  kinderen wat leren over elektriciteit en hun bewustwording van energieverbruik vergroten. Speciaal voor de recordpoging wordt de omgeving van het Stadhuisplein in magische sferen gehuld.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×