Ons Doel en Libertas tekenen overeenkomst zorgwoningen

Els Koster van Libertas Leiden en Ben Noorlander van woningstichting Ons Doel tekenden vandaag de huurovereenkomst voor 20 zorgwoningen in Het Gebouw in Leiden-Noord. Libertas zal in deze eenheden groepswonen voor ouderen met dementie realiseren vanaf begin volgend jaar. In deze vorm staat huiselijkheid centraal met een ruime huiskamer voor de zes à zeven bewoners, die ieder beschikking krijgen over een eigen tweekamerappartement. Ons Doel en Libertas ontwikkelen samen een ‘zorgeloos-wonen-formule’ en omdat Libertas al met een zorgteam aanwezig is in Het Gebouw, kunnen zowel deze woningen als andere huurwoningen intern gebruikmaken van zorg aan huis. (Foto: PR.)

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×