Sportcongres Zuid-Holland in teken van sport en bewegen in de buurt

De zesde editie van het Sportcongres Zuid-Holland, staat in het teken van sport en bewegen in de buurt. Het congres biedt bestuurders, kaderleden, trainers, coaches, combinatiefunctionarissen en buurtsportcoaches de kans om kennis op te doen over actuele onderwerpen uit de sport.
Kees Jansma opent het congres door middel van een tweegesprek met Bart Volkerijk, directeur van Sportservice Zuid-Holland. Daarna volgen workshops over onderwerpen als de Sportimpuls, aangepast sporten en vrijwilligers. Iedere bezoeker kan twee workshops volgen. Ook is er een bedrijvenmarkt. Het congres vindt plaats op woensdag 21 november en start om 19.00 uur. De locatie is dit keer het Van der Valk Hotel Den Haag – Nootdorp. Deelnemers kunnen een vrijwillige bijdrage betalen, die bestemd is voor het Jeugdsportfonds Zuid-Holland. Meer informatie staat op www.sportzh.nl Hier kunnen belangstellenden zich ook aanmelden.

Advertentie

Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×