Harry Vissers in gesprek met Jan Vogel in het Sleutelstadprogramma Nieuws071, waarin dagelijks van 17.00 tot 18.00 uur aandacht wordt besteed aan nieuws uit Leiden, Oegstgeest, Voorschoten en Zoeterwoude. (Foto: Chris de Waard).

Vereniging Oud Oegstgeest bestaat 25 jaar

Oegstgeest is een historisch dorp, maar ook de vereniging die deze historie verdedigt, gaat alweer heel wat jaartjes mee. De Vereniging Oud Oegstgeest werd in 1987 opgericht om de sloop van historische panden te voorkomen, maar doet tegenwoordig veel meer dan alleen dat. De vereniging geeft boeken uit, organiseert lezingen en nu – ter ere van het vijfentwintigjarig jubileum – ook een quiz over de geschiedenis van Oegstgeest. Op 27 oktober zullen negen teams van negen man beslissen wie de grootste kenners is van de Oegstgeester geschiedenis.

Harry Vissers, voorzitter van de Vereniging Oud Oegstgeest, vertelt over de VOO en de jubileumactiviteiten.

Advertentie

Oegstgeest


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×