Benefietveiling voor Stichting Kakaran

Het Afrika-Studiecentrum (ASC), organiseert op donderdag 8 november een benefietveiling voor Stichting Kakaran. Deze stichting zet zich in voor kleinschalige projecten in Senegal, op het gebied van onderwijs en gezondheidszorg. De aanwezigen kunnen bieden op allerlei Afrikaanse gebruiks- en kunstvoorwerpen, maar ook op een door Johnny de Mol gesigneerd boekje van Woezel en Pip. Verder zijn er tegen een vaste prijs Afrikaanse slippers, sieraden, boeken en allerlei andere spullen te koop. De veiling vindt plaats in zaal SC01 van de Faculteit Sociale Wetenschappen aan Wassenaarseweg 52, en duurt van 19.00 tot 21.30 uur. Meer informatie staat op www.ascleiden.nl

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×