In januari begint de inschrijving voor LCKV Jeugdvakanties 2013. Inschrijven kan op www.lckv.nl. (foto: LCKV Jeugdvakanties)

LCKV Jeugdvakanties klaar voor kampseizoen 2013

Na 39 kampen te hebben gedraaid afgelopen zomer, is LCKV Jeugdvakanties klaar voor het volgende kampseizoen. Stafleden worden geïnstrueerd, de kampfolder ligt klaar voor verspreiding en de kampschema’s voor 2013 worden opgesteld. In januari start de inschrijfperiode en kunnen kinderen tussen 8 en 18 jaar zich inschrijven voor kampen die plaatsvinden op acht verschillende kampterreinen.

De vereniging bestaat uit vijfhonderd vrijwilligers die ieder jaar 39 kampen verzorgen voor de jeugd van Leiden en omgeving. Per jaar is er ruimte voor ruim zestienhonderd jongeren en de kampen vinden plaats in binnen- en buitenland.

Inschrijven kan vanaf januari via www.lckv.nl

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×