Bijeenkomst vrijwilligerswerk en re-integratie

Aanstaande dinsdag organiseert iDOE een bijeenkomst rondom het thema vrijwilligerswerk en re-integratie. Wie aan het re-integreren is en vrijwilligerswerk zoekt, is welkom. Ook mensen die al vrijwilligerswerk doen of gedaan hebben in het kader van een re-integratietraject, zijn van harte welkom om hun ervaringen te delen. Tijdens de bijeenkomst kunnen de aanwezigen met elkaar in gesprek gaan over de manier waarop vrijwilligerswerk een bijdrage kan leveren aan herstel en re-integratie. Meer informatie over locatie en tijd, is verkrijgbaar via Hilly@i-doe.nl

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×