Burgemeester Lenferink op de kansel in Lokhorstkerk

Bezoekers van de Lokhorstkerk kunnen op zondag 28 oktober om 16.00 uur luisteren naar burgemeester Lenferink. Op uitnodiging van de Remonstrantse en Doopsgezinde gemeente Leiden, beklimt hij de kansel om ddaar zijn mening te verkondigen. Er zal worden gezongen, gepreekt, gebeden en gecollecteerd. Na afloop is er een borrel. Het is de bedoeling dat meer spraakmakende Leidenaars de komende tijd een “Preek van de Leek” zullen houden. Belangstellenden kunnen komen luisteren.

Charlotte Hille van de Remonstrantse en Doopsgezinde gemeente Leiden vertelt over het initiatief ‘de Preek van de Leek’.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×