Lunchconcert BplusC met fluitspel en pianoklanken

Aanstaande donderdag klinken er in de Kapelzaal van BplusC fluitspel en pianoklanken. Het lunchconcert wordt dan verzorgd door de Spaanse fluitiste Irene Gabarron en de Indonesische pianiste Amelia Santoso. Op het programma staan werken voor fluit en piano van Johann Sebastian Bach, Franz Doppler, Carl Reinecke en Cécile Chaminade. Het concert begint om 12.45 uur in de Kapelzaal aan de Oude Vest. Irene Gabarron studeerde in Nederland bij de solo-fluitist van het Rotterdams Philharmonisch Orkest, Jo Hagen en bij de piccolo-speler van het Concertgebouw Orkest, Vincent Corvrint.
Aan het concervatorium van Murcia (Spanje) behaalde ze met onderscheiding het eind-diploma. Als lid van verschillende Spaanse orkesten en ensembles geeft ze regelmatig concerten. De pianiste Amelia Santoso werd in Jakarta geboren en studeerde daar aan de Yamaha-academie. In Nederland nam ze les van Stéphane De May waarna zij het Masters-diploma behaalde. Ze heeft met succes opgetreden in Nederland, België en Zwitserland.
 

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×