Trimloop Leiden Road Runners Club

Op zondag 28 oktober kunnen belangstellenden weer deelnemen aan een Trimloop van de Leiden Road Runners Club. Hardlopers kunnen kiezen voor afstanden van 3, 6, 10, 16.7 en 21.1 km. Voor Sportief wandelaars zijn er afstanden van 6 en 10 km. Ook kinderen onder de 12 jaar mogen meelopen. Zij krijgen een medaille of een stempelkaart en een zakje chips uit de kantine. De korte afstanden lopen langs de Korte Vliet en de langere afstanden hebben een parcours door de Vlietlanden. Onder weg komen de lopers een aantal drinkposten tegen. De start en finish zijn bij Sportcomplex De Vliet aan Voorschoterweg 8. Inschrijven kan vanaf 09.00 uur in de kantine van de LRRC. De start is zowel voor de wandelaars als voor de hardlopers om 10.30 uur. Meer informatie staat op www.lrrc.nl

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×