Diverse voertuigen hadden schade na het ongeval. Het bergingsbedrijf heeft twee voertuigen weggesleept. ( Foto: C. van der Star / District16 )

Kettingbotsing op de Haagweg

Vanmiddag om 14:30 heeft er zich op de Haagweg een kettingbotsing voorgedaan. Nadat de melding bij de hulpdiensten binnenkwam zijn gelijk politie en ambulance naar de Haagweg gereden. De politie heeft in samenwerking met verkeersregelaars het verkeer omgeleid. De ambulancedienst heeft één persoon meegenomen naar het ziekenhuis. Deze heeft vermoedelijk nekklachten opgelopen na de botsing. Een bergingsbedrijf heeft twee voertuigen afgesleept.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×