Buurtbewoonster fotografeert inbrekers

Afgelopen middag, rond 13.00 uur, zag een bewoonster van een huis aan de Hoogmadenseweg een vrouw, die zich verdacht gedroeg. De vrouw gluurde in allerlei auto’s en dook weg toen er iemand aan kwam. Even later kwam een man met een televisie, afgedekt met een deken, een huis uitzetten en liep samen met de vrouw de straat uit. De buurtbewoonster zette beide figuren op de foto en belde de politie. Op basis van de foto en de goede beschrijving werd de vrouw, een 25-jarige Poolse, even later aangehouden. In het betreffende huis bleek inderdaad te zijn ingebroken. De man en de televisie zijn nog spoorloos.

Advertentie

Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×