Strijd om de mooiste etalage van Leiden

Wordt het Kitchen Art, de Wereldwinkel of Borg en Daphne Sieraden? Een van het krijgt op 27 november de titel Winkel met de mooiste etalage van Leiden. Het Centrummanagement Leiden biedt de ondernemers graag een helpende hand en organiseerde afgelopen jaar vier workshops. Een daarvan ging over etaleren. De honderd deelnemers kregen na afloop een uitnodiging om de theorie in praktijk te brengen en mee te doen aan een etalagewedstrijd. Uit de vijfentwintig inzenders koos etalagebureau Beekwilder de drie finalisten.

Kitchen Art koos voor Rembrandt, de Wereldwinkel brengt de hele wereld naar Leiden en Borg en Daphne Sieraden legt de trap naar de burcht vol met ringen, horloges, oorbellen en armbanden. Het publiek mag de komende week de mooiste etalage uitkiezen. Stemmen kan van 24 tot en met 31 oktober via www.leidschdagblad.nl. De prijsuitreiking is op 27 november in de Waag.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×