Naast de 4 ambulance's werd ook de officier van dienst geneeskunde (OvD-G) naar de Hoge Rijndijk gestuurd. ( Foto: M. Wonnink / District 16 )

Meerdere gewonden bij kop-staart botsing Hoge Rijndijk

Vanmiddag om 16:40 heeft er een ernstig ongeval plaatsgevonden op de Hoge Rijndijk ter hoogte van de Stierenbrug. Naast vier ambulance’s werden ook politievoertuigen naar de plek des onheils gestuurd. Op de drukke weg waren twee voertuigen voor de verkeerslichten op elkaar gebotst. De Hoge Rijndijk, stad in, werd direct afgesloten voor alle verkeer. De ambulancedienst heeft diverse gewonden verzorgt en naar ziekenhuizen gebracht. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval. Aangezien de Hoge Rijndijk een drukke weg is, stond er al snel file.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×