De brandweer heeft de bestuurder uit het voertuig moeten knippen. (Foto: M. Wonnink / District 16 )

Auto belandt op de kop in berm naast snelweg.

Zondag aan het begin van de middag heeft er zich een ernstig ongeval voorgedaan op de A44 ter hoogte van Oegstgeest. Een bestuurder had door een stuurfout zijn/haar auto de berm in gestuurd. Aangezien de berm niet vlak was werd het voertuig gelanceerd. De auto kwam dan ook een flink aantal meters verderop op de kop in de bosjes terecht. Andere automobilisten die het zagen gebeuren hebben direct de hulpdiensten gewaarschuwd. Deze rukte dan ook met groot materieel uit. Onder andere de brandweer, de ambulancedienst, politiediensten, Rijkswaterstaat en een berger werden ingezet. De bestuurder is door de brandweer uit het wrak geknipt en met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De verkeersdienst van de politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval.

Oegstgeest


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×