750.000e gast in de bloemetjes gezet

Gistermiddag verwelkomde Holiday Inn de 750.000e gast van het familiebuffet, dat al 32 jaar lang ieder weekend plaatsvindt. General Manager Ronald Reichert sprak de buffetgasten toe en wethouder Robert Strijk reikte de gelukkige winnares een waardebon uit voor een verwenweekend in het hotel. Twee anderen, die net voor en net na de 750.000e binnenkwamen, kregen een dinerbon aangeboden en natuurlijk waren er bloemen. Jong K&G zorgde voor de vrolijke muzikale omlijsting en mascotte Tony Turtle en zijn vriendjes vielen vooral bij de kinderen goed in de smaak. Het was een gezellige ‘familiebijeenkomst’. (Foto’s: Emile van Aelst.)

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×