Joost Hartlief (GroenLinks) wil hostel in Leiden

Leiden mist goedkopen hotelkamers aan de onderkant van de markt, terwijl daar volgens duo-raadslid Joost Hartlief (GroenLinks) wel vraag naar is. De stad heeft voldoende aantrekkingskracht op toeristen die een overnachting voor weinig zoeken. “Daarom moet de gemeente uitspreken dat deze partijen welkom zijn en meedenken met vergunningen en locatie; kortom: het scheppen van de juiste omstandigheden voor de vestiging van een hostel,” zei hij woensdag in de uitzending van Nieuws071. Hartlief wil daarom de gemeenteraad voorstellen om die omstandigheden waaronder hostels zich kunnen vestigen, te optimaliseren. Hartlief: “In de wandelgangen proefde ik enthousiasme.” Het is afwachten of die wandelgangensteun zich vertaalt in politieke steun.

Joost Hartlief van GroenLinks Leiden gaat zich hard maken voor de komst van een hostel naar Leiden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×