Vrijplaats Leiden na 2,5 jaar weer open

Na ruim twee jaar heeft Leiden weer een vrijplaats. Zaterdag 3 november wordt het startsein gegeven van een week activiteiten waarmee de Vrijplaats Leiden aan de Middelstegracht 38 de deuren voor de stad weer opent. Tessa Schmidt vertelde woensdag in de uitzending van Nieuws071 over het uitgebreide programma: zo is er een eetcafé op zaterdag, circusworkshops op zondag 4 november, treden volgende week donderdag 8 november tijdens de Poprodne twee bands op en is de zaterdag daarop, 10 november, een Creatief en improvisatie festival. Iedereen is van harte welkom.

Bestuurslid Tessa Schmith van de vrijplaats schoof aan in de studio bij Sleutelstad FM om over de openingsactiviteiten te vertellen.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×