Eerste huizen Alexanderstraat opgeleverd

Gisteren heeft woningcorporatie de Sleutels de eerste veertien huizen aan de Alexanderstraat opgeleverd. Tijdens een feestelijke bijeenkomst, tekenden de veertien huurders tegelijk hun huurcontract. Daarna ontvingen zij uit handen van de directeur-bestuurder van de Sleutels, Gerda van den Berg, symbolisch een grote sleutel. een jaar geleden startte de bouw van 34 eengezinswoningen en drie appartementen in de Alexanderstraat en Anna Paulownastraat. De bouw van de eerste woningen is voorspoedig verlopen. De oplevering van de overige woningen staat gepland voor december en januari. In de woningen is veel aandacht voor kwaliteit en detail. Ze zijn zuinig in hun energieverbruik (label A), bieden voldoende woonoppervlakte en hebben een bergruimte.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×