Vrouw betrapt inbrekers, politie zoekt getuigen

Een bewoonster van de Vorstenhof heeft gisteren twee inbrekers betrapt in haar tuin. De politie is op zoek naar getuigen. De vrouw liep rond 19.15 uur naar huis en zag twee mannen in haar achtertuin. Eén van hen rommelde aan een raam. Toen ze begon te roepen, maakten de twee dat ze wegkwamen. Op zijn vlucht, duwde één van hen de vrouw opzij. De mannen zijn niet in het huis geweest. De eerste dader was een kale, getinte man van 25 tot 30 jaar oud. Hij is ongeveer 1.90 meter lang en heeft een gespierd postuur. Hij droeg een korte, donkere jas. Dader 2 was een iets lichter getinte man dan dader 1 met donkerbruine krullen. Hij is 25 tot 30 jaar oud, 1.75 tot 1.80 meter lang en heeft een normaal tot slank postuur. Over zijn kleding is niets bekend. Wie iets van de inbraakpoging gezien heeft of meer weet over de daders, kan bellen met 0900-8844.

Geen categorie


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×