Hospice Issoria trotse eigenaar van pand Burggravenlaan

Sinds gisteren is Hospice Issoria de trotse eigenaar van Burggravenlaan 11. Het Hospice heeft het nieuwe pand gekocht, omdat het huidige pand aan Plantage 4 te klein geworden is. Het staat inmiddels te koop en de opbrengst ervan, mag Issoria gebruiken als startkapitaal voor de nieuwe hospice, waarvan de aankoop mede mogelijk is gemaakt door grote bijdragen van tien vermogende particulieren die zich ’the funding fathers’ noemen.

Lideke van Gool vertelt in Nieuws071 op Sleutelstad FM over de komende verhuizing van Issoria.

Omdat de verhuizing veel geld kost, is het Hospice op zoek naar meer financiers. Issoria kan al rekenen op de opbrengst van de Slag om Leiden, die in maart plaatsvindt. Ook is een deel van de opbrengst van de Restaurantweek, die maandag begint, toegezegd. Meer informatie staat op www.issoria.nl, onder Vrienden.

Leiden issoria


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×