Unieke verkooptentoonstelling juwelen van Vakschool Schoonhoven

Aanstaande vrijdag tonen vier studenten van Vakschool Schoonhoven hun unieke zilveren sieraden in Galerie Diana Lepelaar. Deze vakopleiding is de enige in Nederland, waar leerlingen opgeleid worden tot zilversmid, juwelier, uurwerkmaker of glazenier. Beroepen, die helaas uit dreigen te sterven in ons land. De  studenten die hun eigen ontwerpen laten zien zijn: Ellen Rietman, Rinke Wassenberg, Annemieke Lepelaar en Nigel van Nunen.

De tentoonstelling wordt aangevuld door een serie authentieke Tribal Art sieraden (van Tribal Art Finder) en een collectie juwelen uit de Art-Deco periode tot de jaren ‘70. De verkooptentoonstelling is slechts één dag geopend; een mooie gelegenheid om alvast een bijzonder Kerst- of Sinterklaascadeau te kopen. Galerie Diana Lepelaar, in Kunstcentrum Haagweg 4, is vrijdag open van 16.00 tot 19.30 uur. 

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×