GroenLinks Voorschoten: "Onderzoek ook boortunnel onder Churchill Avenue"

Nu een boortunnel technisch en financieel haalbaar blijkt te zijn, moet die mogelijkheid ook alsnog worden onderzocht voor het afgevallen Rijnlandroute-tracé Churchill Avenue. Dat vindt GroenLinks in Voorschoten. Die partij stemde gisteren als enige tegen de extra bijdrage van negen miljoen die Voorschoten gaat betalen voor de tunnel onder het dorp.

Raadslid Walraven Koster van GroenLinks Voorschoten geeft de strijd tegen de RLR nog niet op. Als eerste moet volgens hem alsnog worden onderzocht of een boortunnel onder de Churchilllaan geen beter alternatief is.

Ook de Fred Holvast, een van de woordvoerders van de tientallen bewonersorganisaties langs het tracé, is die mening toegedaan. Hij denkt dat zo’n onderzoek er onvermijdelijk zal komen.

Fred Holvast uit Wassenaar denkt ook dat er nu gekeken moet worden naar alternatieve boortunnel-opties.

Advertentie

Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×