Informatieavond Jenaplan bij De Alleman

Wie meer wil weten over het onderwijssysteem Jenaplan, is volgende week dinsdagavond welkom bij basisschool de Alleman. Gastspreker is Rien van den Heuvel, een kenner van het Jenaplan. Als directeur van een grote Jenaplanschool en adviseur/trainer bij het JAS, Jenaplan Advies en Scholing, kan hij veel vertellen over de achtergrond en de praktijk van het Jenaplanconcept. Alle geïnteresseerden zijn vanaf 19.45 uur welkom. De ingang van De Alleman is te bereiken via de Seminarielaan. Jenaplanschool De Alleman maakt onderdeel uit van Stichting Jenaplanscholen Bollenstreek. Op De Alleman zitten kinderen uit Warmond, Oegstgeest, Sassenheim, Voorhout, Leiden en Rijnsburg. Op www.dealleman.nl staat meer informatie.

Advertentie

Leiden Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×