Longpunt Leiden in teken van exacerbaties

Aanstaande vrijdag staat het Longpunt Leide in het teken van exacerbaties. Een exacerbatie is een tijdelijke toename van de klachten behorende bij COPD. Gastspreker van de middag is dr. Jannie Abbink, longarts in het Rijnlands Revalidatie Centrum. Zij zal vertellen wat patiënten in geval van een exacerbatie zelf kunnen doen. Daarna is er ruimte voor het uitwisselen van ervaringen. Bij het Longpunt Leiden komen mensen met elkaar in contact die, op welke manier dan ook, te maken hebben met een chronische longaandoening. De maandelijkse bijeenkomsten vinjden plaats in woonzorgcentrum Rustenborch aan Apollolaan 384 in Oegstgeest, en duren van 14.00 tot 16.00 uur. De toegang is vrij.

Advertentie

Leiden Oegstgeest


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×