Politie zoekt automobilist die scooterrijdster aanreed

De politie is op zoek naar de automobilist die een 19-jarige Leidse aangereden heeft op het Schuttersveld. De Leidse stond rond 17.20 uur met haar scooter voor het verkeerslicht te wachten en trok op toen het groen werd. Op dat moment werd zij aangereden door een auto. De bestuurder stopte aanvankelijk, maar reed later toch door. Het gaat om een getinte man van 20 tot 25 jaar oud, die reed in een bordeaux rode Ford Ka (oud model) met grijze bumpers. De politie is op zoek naar deze man en wil graag spreken met getuigen. Zij kunnen zich melden via 0900-8844. De scooter raakte bij de aanrijding beschadigd en de Leidse heeft last van haar voet.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×