Team Compromis RijnlandRoute: Bypass bij Valkenburgs Meer tientallen miljoenen goedkoper

Laat de Knoop Leiden-West ongemoeid en leg een nieuwe verbindingsweg aan van de Tjalmaweg naar de N44. Zo’n bypass langs het Valkenburgs Meer is tientallen miljoenen goedkoper dan de zeer ingewikkelde aanpassingen van de knoop Leiden-West die nu in de plannen voor de Rijnlandroute zitten. Met dat pleidooi gaat het ‘Team Compromis RijnlandRoute‘ de komende tijd in gesprek met de provincie Zuid-Holland.

Volgens woordvoerder Rob van Engelenburg kan het zo bespaarde geld elders langs het tracé worden ingezet, waardoor er een zo optimaal mogelijke inpassing kan plaatsvinden van de hele Rijnlandroute. In dat plan hoeft er volgens Van Engelenburg geen enkele woning gesloopt te worden. Ook niet in Maaldrift bij Wassenaar.

Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×